Volledig scherm
Anton Pieckplein in Kaatsheuvel © Jan in 't Groen

Driedaags Foodtruck Festijn op Anton Pieckplein in Kaatsheuvel

LOON OP ZAND - Aan de lijst van activiteiten op het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel kan er weer eentje worden toegevoegd: het Foodtruck Festijn op 2, 3 en 4 september.

Het is een initiatief van de horeca-ondernemers Bij Anton, Du Nord en bistro De Leckernij. "Een mooi, nieuw evenement voor de hele regio om de vakantie mee af te sluiten. We introduceren ook een speciale betaalmunt: de pieck”

​Van alles wat
De drie hebben de handen ineen geslagen omdat ze samen het dorpshart bruisend willen maken. In het laatste weekend voordat de scholen weer beginnen, zal het plein voor Het Klavier gevuld zijn met een grote, open partytent waar dan vijftien foodtrucks omheen staan. Ook zijn er dj's en komt er een open podium voor lokale artiesten en bandjes. Kinderen kunnen in de theaterzaal het populaire ‘nerf battle’ spelen.

Het driedaagse Foodtruck Festijn in Kaatsheuvel is gratis toegankelijk en begint op vrijdag 2 september om 16.00 uur. Op zaterdag en zondag open vanaf 11.00 uur.

  1. Steun voor zangeres Lizzy en voor hiphoppers Boef en de Gelogeerde Aap.

    Steun voor zangeres Lizzy en voor hiphoppers Boef en de Gelogeerde Aap.

    Ook singer-songwriter Lizzy van den Herik uit Kaatsheuvel is een van de acht artiesten die een plaatsje krijgt op het online platform. Zij geeft van kleins af aan concerten voor haar familie. Haar familie en vrienden zijn een inspiratiebron om muziek en clips te maken. Zo zijn gebeurtenissen uit de levens van haar vrienden de kracht achter haar liedjes. Zo schrfeef Lizzy schreef het nummer 'Kites' voor een van haar vriendinnen die haar vader heeft verloren.

Tilburg e.o.