Volledig scherm
De bekendmaking op de woning. © Gemeente Loon op Zand

Drugspand in Kaatsheuvel voor drie maanden gesloten

KAATSHEUVEL - Als straf voor wietteelt is een woning aan de Hei-Akker in Kaatsheuvel maandag voor drie maanden gesloten door burgemeester Hanne van Aart van Loon op Zand.   

Na een anonieme tip vond de politie op 21 juni een hennepkwekerij met 133 planten in een schuur bij het pand. In huis werd nog eens 65 gram hennep aangetroffen. Verder was er illegaal stroom en water afgetapt. Ook werden enkele luxe voertuigen in beslag genomen. 

Contant betaald

De wietplantage is dezelfde dag door een gespecialiseerd bedrijf ontmanteld, zodat er geen brandgevaar meer was voor omwonenden. Omdat de boete voor de diefstal van stroom contant werd betaald, is het pand meteen weer aangesloten op het stroomnetwerk. 

  1. Vechtersbaas (38) doet aangifte tegen Efteling-medewerker na ruzie over parkeerkaart: 'Hij begon met schoppen’

    Vechters­baas (38) doet aangifte tegen Efteling-medewerker na ruzie over parkeer­kaart: 'Hij begon met schoppen’

    KAATSHEUVEL/TILBURG - De 38-jarige man uit Tilburg die dinsdag werd aangehouden na een vechtpartij bij de Efteling, gaat aangifte doen tegen een medewerker van het pretpark. Dat laat zijn advocaat Geoffrey Woodrow weten aan het Brabants Dagblad. Volgens zijn cliënt is niet hij, maar de medewerker met het geweld begonnen. De Efteling en de politie willen zolang het onderzoek loopt niet reageren.

Tilburg e.o.