Volledig scherm
De bekendmaking op de woning. © Gemeente Loon op Zand

Drugspand in Kaatsheuvel voor drie maanden gesloten

KAATSHEUVEL - Als straf voor wietteelt is een woning aan de Hei-Akker in Kaatsheuvel maandag voor drie maanden gesloten door burgemeester Hanne van Aart van Loon op Zand.   

Na een anonieme tip vond de politie op 21 juni een hennepkwekerij met 133 planten in een schuur bij het pand. In huis werd nog eens 65 gram hennep aangetroffen. Verder was er illegaal stroom en water afgetapt. Ook werden enkele luxe voertuigen in beslag genomen. 

Contant betaald

De wietplantage is dezelfde dag door een gespecialiseerd bedrijf ontmanteld, zodat er geen brandgevaar meer was voor omwonenden. Omdat de boete voor de diefstal van stroom contant werd betaald, is het pand meteen weer aangesloten op het stroomnetwerk. 

  1. Nieuwe exploitant Werft en Wetering in Loon op Zand

    Nieuwe exploitant Werft en Wetering in Loon op Zand

    KAATSHEUVEL / LOON OP ZAND - Het bedrijf Heton uit Kerkrade gaat vanaf 6 juli 2019, de exploitatie van de Werft en de Wetering, voor de gemeente Loon op Zand uitvoeren. Heton verzorgt reeds sinds 1996 de exploitatie van de binnensportaccommodaties en multifunctionele gebouwen. Nadat in 2017 de exploitant Stichting Multiculturele Centra (SMC) failliet was gegaan is het beheer in handen van Het Eindhovense Hydra Sport. Bijzonderheden over het contract heeft de gemeente nog niet bekend gemaakt.

Tilburg e.o.