Driekoningen zingen in Loon op Zand.
Volledig scherm
Driekoningen zingen in Loon op Zand. © Echo der Duinen

Echo der Duinen geeft Driekoningenconcert in kerk Loon op Zand

LOON OP ZAND - Liedertafel Echo der Duinen is zondag 6 januari te beluisteren in de kerk van St. Jans Onthoofding in Loon op Zand. Het gemengd koor geeft om 14.00 uur een Driekoningenconcert met medewerking van het vierkoppig ensemble Dès Spulleke. 

Vanaf 16.00 uur zijn de kinderen uit de gemeente Loon op Zand welkom in de kerk om Driekoningen te komen zingen. De zangers worden muzikaal begeleid door een groepje jeugdige blazers van Sophia's Vereniging. 

Echo der Duinen organiseert al zo'n veertig jaar het Driekoningen zingen in Loon op Zand. Leden trekken verkleed in groepjes door de straten. De Liedertafel werd in 1872 opgericht en telt nu 44 mannen en vrouwen. Het koor repeteert onder leiding van Guus Mulder iedere maandagavond van 20.00-22.00 uur in De Wetering.  

  1. Logés Efteling zijn boos om nieuw beleid: ‘Schandalig dat we twee kaartjes voor één dag moeten kopen’
    PREMIUM

    Logés Efteling zijn boos om nieuw beleid: ‘Schandalig dat we twee kaartjes voor één dag moeten kopen’

    KAATSHEUVEL - ,,Schandalig dat we een extra kaartje voor in de avond moeten kopen, dat was niet de afspraak.” Bezoekers van de Efteling die voor de coronacrisis een overnachting hebben geboekt, voelen zich gedupeerd, doordat de openingstijden onverwachts zijn aangepast. Als ze in de maanden juli en augustus ’s avonds naar het park willen, moeten ze opeens een extra kaartje van 25 euro kopen.

Tilburg e.o.