Volledig scherm
Lions-president Anton van Wezel overhandigt de cheque aan directeur Hanneke Verburg van Stichting Make a Wish. © Lionsclub Loon op Zand-Udenhout

Eerste rally Lionsclub Loon op Zand-Udenhout brengt bijna zes mille op

LOON OP ZAND - De rally die de Lionsclub Loon op Zand-Udenhout organiseerde voor Stichting Make a Wish heeft 5.875 euro opgebracht. 

Meer dan 50 rijders en hun passagiers en diverse sponsoren kwamen in actie voor het goede doel: ernstig zieke kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen door een bijzondere wens van hen in vervulling te laten gaan.

Jaarlijks evenement

President Anton van Wezel van de Lionsclub  sprak bij de start, zaterdag bij Bosch en Duin in Udenhout, de wens uit dat deze eerste rally een jaarlijks evenement zal worden. Het mooie én droge weer zorgde ervoor dat de deelnemers, afkomstig uit heel Nederland en België, genoten van het Brabantse landschap.

Kinderen en families blij maken

Algemeen directeur Hanneke Verburg van Stichting Make a Wish nam aan het eind van de dag bij Het Witte Kasteel in Loon op Zand de cheque van bijna zesduizend euro dankbaar in ontvangst. ,,Wij kunnen heel veel kinderen en hun families hier blij mee maken door hen een vreugdevolle dag bezorgen.”

  1. Krakers vernielen huis voor 'duizenden euro's' als klussende huiseigenaar dag weg is in Loon op Zand
    PREMIUM

    Krakers vernielen huis voor 'duizenden euro's' als klussende huiseige­naar dag weg is in Loon op Zand

    LOON OP ZAND - Drie krakers hebben een huis aan de Bergstraat in Loon op Zand van binnen zo toegetakeld dat ze er donderdagmiddag uit zijn gezet. De huiseigenaar trof woensdagmiddag drie mannen in zijn huis aan, terwijl hij kwam om verder te gaan met klussen. ,,Ik heb ze dringend verzocht mijn huis te verlaten, maar dat deden ze niet”, zegt huiseigenaar Christiaan Vermeer.

Tilburg e.o.