Volledig scherm
Het logo dat op bij de website opdook.

Efteling zwijgt over nieuwe darkride, logo Symbolica op website Looopings

KAATSHEUVEL - Looopings denkt het officiële logo van de nieuwe Efteling-attractie Symbolica te hebben gevonden. Het gaat om een beeldmerk met sierlijke goudkleurige hoofdletters. Volgens Looopings is de letter i daarbij vormgegeven als een Twinkeltoorts, het 'magische wapen' van mascotte Pardoes.

De Efteling wil noch bevestigen noch ontkennen dat het om het officiële logo gaat: "De attractie die wij altijd 'Hartenhof' hebben genoemd, staat nog steeds op de agenda om te bouwen voor 2020. Maar we willen daar nu verder nog niets over bekendmaken. Dat doen we op een later moment."

Darkride
De Efteling zegt het wel 'leuk' te vinden dat veel fans en websites als Looopings er zo mee bezig zijn en met allerlei theorieën komen. Hartenhof of Symbolica wordt een 'darkride' zoals de Fata Morgana en Droomvlucht. De attractie draait helemaal om de Efteling-mascotte Pardoes.

Lees meer nieuws en achtergronden over attractiepark de Efteling op bd.nl/efteling.

  1. Steun voor zangeres Lizzy en voor hiphoppers Boef en de Gelogeerde Aap.

    Steun voor zangeres Lizzy en voor hiphoppers Boef en de Gelogeerde Aap.

    Ook singer-songwriter Lizzy van den Herik uit Kaatsheuvel is een van de acht artiesten die een plaatsje krijgt op het online platform. Zij geeft van kleins af aan concerten voor haar familie. Haar familie en vrienden zijn een inspiratiebron om muziek en clips te maken. Zo zijn gebeurtenissen uit de levens van haar vrienden de kracht achter haar liedjes. Zo schrfeef Lizzy schreef het nummer 'Kites' voor een van haar vriendinnen die haar vader heeft verloren.

Tilburg e.o.