Volledig scherm
PREMIUM
Regina Mulder (links) en Riky Groenendaal zijn klaar voor vertrek vanuit Loon op Zand naar de Coop-supermarkt in Helvoirt. De rest van het groepje oude EMTÉ-klanten is al ingestapt. © Nico Snels/BD

EMTÉ-klanten uit Loon op Zand met gratis taxi naar Coop-supermarkt in Helvoirt

LOON OP ZAND - De ombouw van EMTÉ-supermarkten naar Jumbo of Coop is in volle gang. Omdat hun vertrouwde winkel twee weken sluit, brengen busjes klanten naar het dichtstbijzijnde filiaal. Zoals van Loon op Zand naar Helvoirt. 

Terwijl de vrijdagse markt bij winkelcentrum Looiershof voor extra aanloop zorgt, wacht aan de rand van het Oranjeplein het taxibusje van Korthout. ,,Ik heb acht passagiers als het goed is", telt de chauffeuse. 

  1. Vechtersbaas (38) doet aangifte tegen Efteling-medewerker na ruzie over parkeerkaart: 'Hij begon met schoppen’

    Vechters­baas (38) doet aangifte tegen Efteling-medewerker na ruzie over parkeer­kaart: 'Hij begon met schoppen’

    KAATSHEUVEL/TILBURG - De 38-jarige man uit Tilburg die dinsdag werd aangehouden na een vechtpartij bij de Efteling, gaat aangifte doen tegen een medewerker van het pretpark. Dat laat zijn advocaat Geoffrey Woodrow weten aan het Brabants Dagblad. Volgens zijn cliënt is niet hij, maar de medewerker met het geweld begonnen. De Efteling en de politie willen zolang het onderzoek loopt niet reageren.

Tilburg e.o.