Volledig scherm
PREMIUM
Regina Mulder (links) en Riky Groenendaal zijn klaar voor vertrek vanuit Loon op Zand naar de Coop-supermarkt in Helvoirt. De rest van het groepje oude EMTÉ-klanten is al ingestapt. © Nico Snels/BD

EMTÉ-klanten uit Loon op Zand met gratis taxi naar Coop-supermarkt in Helvoirt

LOON OP ZAND - De ombouw van EMTÉ-supermarkten naar Jumbo of Coop is in volle gang. Omdat hun vertrouwde winkel twee weken sluit, brengen busjes klanten naar het dichtstbijzijnde filiaal. Zoals van Loon op Zand naar Helvoirt. 

Terwijl de vrijdagse markt bij winkelcentrum Looiershof voor extra aanloop zorgt, wacht aan de rand van het Oranjeplein het taxibusje van Korthout. ,,Ik heb acht passagiers als het goed is", telt de chauffeuse. 

  1. 1.008 bestuurders gecontroleerd bij alcoholcontrole in Gilze en Kaatsheuvel, negen lopen tegen de lamp

    1.008 bestuur­ders gecontro­leerd bij alcoholcon­tro­le in Gilze en Kaatsheu­vel, negen lopen tegen de lamp

    GILZE/KAATSHEUVEL/OOSTEIND - Studenten van politieteam Langstraat hebben vrijdag een grote alcohol- en drugscontrole gehouden op drie locaties in het gebied. In totaal werden 1.008 automobilisten aan de kant gezet. Vijf van hen werden betrapt op het rijden onder invloed van drank of drugs. Eén chauffeur beging een groot aantal overtredingen en moest zijn rijbewijs inleveren. Daarnaast werden nog drie bekeuringen uitgedeeld voor andere vergrijpen.

Tilburg e.o.