Volledig scherm
PREMIUM
Vlnr: Sjef Dankers, Gerard Bruijniks, Jacqueline de Bekker, Reneé Pagie, Joop Bisselink, Corneé van Beijsterveld © Nicole Verhoeven-speek

Feestelijke opening speelveldje en picknicktafel in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Het speelveldje aan de Bredevaert/Ringvaert in Kaatsheuvel was nodig aan een opknapbeurt toe, vond buurtvereniging De Vaert Erin. Het wijkteam was het hiermee eens en heeft zich hardgemaakt voor deze vernieuwing. Ook de jubilerende Harmonie Kaatsheuvel droeg een steentje bij en zorgde tevens voor de muzikale noot bij de officiële opening.

Het ziet er gezellig en feestelijk uit, op en rond het speelveldje aan de Kaatsheuvelse Bredevaert/Ringvaert. Statafels met daarop drank en nootjes, spelende kinderen en het midden-orkest van Harmonie Kaatsheuvel, dat inzet met het nummer Ghostbusters. Niet alleen opent wethouder Gerard Bruijniks het veldje als geheel, ook is er een officieel openingsmoment voor de picknicktafel, ofwel de muziekbank, die onlangs geplaatst is. Deze tafel is mede gerealiseerd door de harmonie en krijgt een bijzondere inscriptieplaat met de tekst ‘Buurtvereniging De Vaert Erin, daar zit muziek in!’. 

Tilburg e.o.