Volledig scherm
© BRUNO

Frans Bauer zingt nieuwe single in schommelschip Efteling en wordt onpasselijk (video)

KAATSHEUVEL - Frans Bauer is onpasselijk geworden tijdens het zingen van zijn single 'Een beetje verliefd', een van de veertien liedjes op zijn nieuwe album 'Geloof, hoop en liefde'.

De zanger werd geblinddoekt meegenomen door Marieke Elsinga, sidekick van Humberto Tan in het RTL-programma 'Late Night'. Toen de blinddoek werd afgenomen, zag hij tot zijn schrik dat hij voor het schommelschip De Halve Maen in attractiepark De Efteling stond.

,,Nee toch", riep de Brabantse artiest, die vervolgens toch dapper met Marieke het schip in ging. Al snel bleek zijn maag niet bestand tegen het schommelen. Naar zijn buik grijpend: ,,Ik word echt misselijk." Gevolgd door: ,,Stoppen dat ding."

,,Ik was blij dat ik een regenjas aan had", aldus Marieke maandagavond in de uitzending van Late Night.

Het nieuwe album van Bauer komt vrijdag uit.

Het wordt Frans Bauer even teveel wanneer hij samen met Marieke een ritje maakt in het schommelschip van de Efteling... Abonneer je via http://bit.ly/1A3ps7g voor het beste van RTL Late Night! Bekijk de hele aflevering op: http://www.rtlxl.nl/#!/gemist/rtl-late-night-301978 Website : http://www.rtllatenight.nl Facebook : https://www.facebook.com/rtllatenight Twitter : https://twitter.com/rtllatenight Instagram: https://www.instagram.com/rtllatenight/ Nieuwsbrief : http://www.rtl.nl/service/xl/nieuwsbrief/ In deze video: Humberto Tan, Marieke Elsinga

Tilburg e.o.