Volledig scherm
Summer of Hippiness © Cor Schoenmaker

Gemoedelijke sfeer bij Summer of Hippiness in Loon op Zand

LOON OP ZAND - Een uitgebreid aanbod van (vintage) kleding en andere artikelen. Sieraden, kralen en meer.En vooral een gemoedelijke sfeer, dat door de rustige akoestische muziek nog eens werd versterkt. Op het weiland van Vakantiehuizen De Suikerberg, kon zondag geflaneerd worden langs de 27 kramen en tentjes

Er was zelfs hier en daar een zomerse tweezitter neergezet, zodat de bezoeker even lekker de boel kon bekijken. De lange tafel, midden op het weiland, gaf zicht op alles wat er te zien was. Naast de kramen met allerhande artikelen waren er ook kinderactiviteiten en kon er regelmatig een ritje met de huifkar worden gemaakt.

Rond 14.00 uur waren er minimaal 300 bezoekers een kijkje komen nemen aan de rand van Loon op Zand. Anne-Frans Moonen van De Suikerberg was dan ook erg tevreden. “Dit is precies goed, veel bezoekers zonder dat het te vol wordt en mooi weer. Wat willen we nog meer?” De 'Summer of Hippiness' trok bezoekers uit de omliggende plaatsen en vakantiegangers. Veel waren op de fiets gekomen. De meeste belangstellenden hadden hun conclusie al snel klaar: volgend jaar de derde editie.

Volledig scherm
Summer of Hippiness © Cor Schoenmaker
Volledig scherm
Summer of Hippiness

Tilburg e.o.