Volledig scherm
De eerste 11 van de lijst van 30 © J Ointgroen

Gerard Bruijniks lijsttrekker GemeenteBelangen

KAATSHEUVEL - GemeenteBelangen heeft tijdens de algemene ledenvergadering van woensdagavond 13 december 2017 de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018 vastgesteld. GB Wethouder Gerard Bruijniks is opnieuw lijsttrekker en kandidaat wethouder. 

Bertus Kemmeren gaat voor het langst zittende raadslid van Nederland en Frans Stobbelaar vervangt Ad van Laarhoven als vertegenwoordiger van De Moer. 

GemeenteBelangen wil de komende periode verder werken aan een leefbare woonomgeving en versterking van de sociale samenhang in de drie kerkdorpen van Loon op Zand. Op nummer 2 staat Kees van Haaren, op 3 Bertus Kemmeren, op 4 Caroline Samuels. Op 5 Jos Groenendaal, op 6 Henk van Komen, op 7 Frans Stobbelaar, op 8 Wim Veldkamp, op 9 Lion Verhagen, op 10 Wessel van Boven en op 11 Leon van Boxtel.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nieuwe exploitant Werft en Wetering in Loon op Zand

    Nieuwe exploitant Werft en Wetering in Loon op Zand

    KAATSHEUVEL / LOON OP ZAND - Het bedrijf Heton uit Kerkrade gaat vanaf 6 juli 2019, de exploitatie van de Werft en de Wetering, voor de gemeente Loon op Zand uitvoeren. Heton verzorgt reeds sinds 1996 de exploitatie van de binnensportaccommodaties en multifunctionele gebouwen. Nadat in 2017 de exploitant Stichting Multiculturele Centra (SMC) failliet was gegaan is het beheer in handen van Het Eindhovense Hydra Sport. Bijzonderheden over het contract heeft de gemeente nog niet bekend gemaakt.

Tilburg e.o.