De politie was met vijf auto's ter plekke.
Volledig scherm
De politie was met vijf auto's ter plekke. © Erik Haverhals/FPMB

Gewonde bij vechtpartij op camping Droomgaard

UpdateKAATSHEUVEL - Bij een vechtpartij op camping De Droomgaard in Kaatsheuvel  is vrijdagavond een vrouw gewond geraakt en een man aangehouden. De 26-jarige man is aangehouden omdat hij zijn vriendin zou hebben mishandeld.

De vrouw is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en heeft vermoedelijk haar neus gebroken.  Ook was ze buiten bewustzijn geraakt. Toen de politie aankwam zat ze op een stoel en werd ze getroost door omstanders.

De politie was met vijf auto's ter plaatse in een poging de gemoederen tot bedaren te brengen.  Volgens getuigen was de vriend van de vrouw op haar gaan zitten en had hij haar daarna in haar gezicht gestompt. Met een auto werd de man daarna overgebracht naar het cellencomplex van het politiebureau in Tilburg.

  1. Radio LOZZZEO in Loon op Zand: ‘Wie corona zegt, krijgt een strafpunt’
    PREMIUM

    Radio LOZZZEO in Loon op Zand: ‘Wie corona zegt, krijgt een strafpunt’

    LOON OP ZAND - Vanuit hun geïmproviseerde studio in jongerencentrum De Kuip zorgt Radio LOZZEO ieder weekend voor gezelligheid in deze moeilijke periode. ,,We proberen het niet de hele dag over corona te laten gaan, het gaat tegenwoordig nergens anders meer over", vertelt medeinitiatiefnemer Remco van Noije. ,,Er is zeker ruimte voor een serieuze toon, maar we proberen de mensen zo veel mogelijk te vermaken en te enthousiasmeren."

Tilburg e.o.