Volledig scherm

Groep kinderen gaat attracties in de Efteling testen

KAATSHEUVEL – Een mening geven over attracties in de Efteling. Dat is wat een groep kinderen vanaf vrijdag 2 september wekelijks gaat doen in de nieuwe YouTube-serie Efteling Test Panel.

Kinderen die in het panel zitten zijn tussen de acht en elf jaar oud. Samen met presentatrice Nana Piguillet-Appiah gaan zij verschillende attracties testen. Onder andere de Baron 1898, de Piraña en de houten achtbaan Joris en de Draak worden gecheckt. Alles is te volgen via het YouTube-kanaal van de Efteling.

Gaat Joris en de Draak over de kop? Is Baron 1898 spannend? Word je nat in de Piraña? Kijk vanaf vrijdag 2 september iedere week naar de nieuwe YouTube-serie ‘Efteling Kids Testpanel’ op het Efteling YouTube kanaal en je komt het te weten! In deze serie gaat Nana samen met het Efteling Kids Testpanel op pad om allerlei attracties in de Efteling te testen. Zo checken ze iedere attractie op vijf punten en vellen ze hun oordeel met een eindcijfer. Kun je niet wachten tot de allereerste aflevering en wil je alvast meer weten over alle attracties van de Efteling? Ga dan naar efteling.com/kids. Wil je geen aflevering missen? Abonneer je dan gratis op het Efteling YouTube kanaal en blijf op de hoogte: http://www.youtube.com/efteling.

Tilburg e.o.