Volledig scherm
PREMIUM
Hanne van Aart © Gemeente Loon op Zand

Hanne van Aart 1 jaar burgemeester: ‘Ik voel me in Loon op Zand heel erg welkom’

KAATSHEUVEL - Met een trommel vol ‘kuukskes’ gaat Hanne van Aart gezellig op de koffie om kennis te maken. Maar ook het Zakboek Openbare Orde en Veiligheid zit altijd in haar tas. ’s Lands jongste burgemeester werd een jaar geleden geïnstalleerd in de gemeente Loon op Zand.

Ze krijgt nog regelmatig de schijnwerpers van de landelijke media op zich gericht als benjamin onder de burgemeesters. Maar met haar vlotte babbel en stralend voorkomen staat Hanne van Aart (33) haar mannetje wel. Precies een jaar is ze nu burgemeester van Loon op Zand. ,,En ik voel me nog steeds zeer vereerd voor iedere dag dat ik in deze kamer mag zitten”, zegt ze op de bovenste verdieping van het gemeentehuis in Het Klavier.

  1. Nieuwe exploitant Werft en Wetering in Loon op Zand

    Nieuwe exploitant Werft en Wetering in Loon op Zand

    KAATSHEUVEL / LOON OP ZAND - Het bedrijf Heton uit Kerkrade gaat vanaf 6 juli 2019, de exploitatie van de Werft en de Wetering, voor de gemeente Loon op Zand uitvoeren. Heton verzorgt reeds sinds 1996 de exploitatie van de binnensportaccommodaties en multifunctionele gebouwen. Nadat in 2017 de exploitant Stichting Multiculturele Centra (SMC) failliet was gegaan is het beheer in handen van Het Eindhovense Hydra Sport. Bijzonderheden over het contract heeft de gemeente nog niet bekend gemaakt.

Tilburg e.o.