Volledig scherm
De spreuk van schrijver-dichter Albert Megens aan de gevels van De Rode Loper. © Harmonie Kaatsheuvel

Harmonie Kaatsheuvel viert 50-jarig bestaan: kunst, banken en slotconcert

KAATSHEUVEL - De jarige trakteert, kondigde de Harmonie Kaatsheuvel aan en daar is de gouden jubilaris volop mee bezig. De eerste beloofde zitbanken zijn geplaatst en ook aan de kunstobjecten door het hele dorp wordt gewerkt. 

Aan de gevels van dienstencentrum De Rode Loper aan het Paulus Potterplein hangt sinds kort de spreuk ‘Voor elk verhaal... een warm onthaal’ van schrijver-dichter Albert Megens. 

Lawaaistoet

Op vrijdag 1 november worden de kunstwerken officieel onthuld. Leerlingen van de basisscholen lopen dan in een ‘lawaaistoet’ langs alle geschonken projecten.

Here to Stay

Hoogtepunt van de viering van het 50-jarig bestaan wordt de slotmanifestatie ‘Here to Stay’ in sporthal De Werft  op 9 november. Dan wordt het volledige cadeau aan de Kaatsheuvelse gemeenschap uitgepakt: een gratis toegankelijk spektakel van muziek, kunst en cultuur. 

Alle orkesten

Aan deze avond werken alle orkesten mee van de Harmonie Kaatsheuvel, De Kromme Noten, het koor La Jeunesse, de drumband Prins Maurits, zangeres Kim Machielsen, DJ Vince Morgana en de speciaal voor deze gelegenheid geformeerde Here to Stay Band. 

Kaarten bestellen

De uitgifte van de gratis kaarten voor deze feestelijke afsluiting van het jubileumproject is gestart. Kaarten zijn te bestellen via de site harmoniekaatsheuvel.nl/jubileum.

Tilburg e.o.