Volledig scherm
© Thinkstock

Jaarlijkse fototentoonstelling met films te zien in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Naast de jaarlijkse fototentoonstelling ‘Toen was geluk heel gewoon, Kaatsheuvel in de jaren 55-75’ zijn zaterdag 22 en zondag 23 oktober in De Gildenbond in Kaatsheuvel twee films te bekijken.

De eerste film is het verhaal van Niels Holgersson en de tweede gaat over de bejaardenbusreis naar Berg en Dal in juni 1956. De films worden elk uur vertoond gedurende de openingstijden van de foto-expositie.

De fototentoonstelling en films zijn zaterdag 22 en zondag 23 oktober van 11.00 tot 17.00 uur te zien aan de Monseigneur Völkerstraat in Kaatsheuvel. De toegang is gratis.

  1. Duurzaamheid centraal op toerismecongres gemeente Loon op Zand

    Duurzaamheid centraal op toerismecongres gemeente Loon op Zand

    KAATSHEUVEL - Een warm welkom kregen de deelnemers aan het Nationaal Leisurecongres van de gemeente Loon op Zand donderdagmorgen. Daarvoor zorgde een kudde van zo'n 150 schapen op het Anton Pieckplein voor Het Klavier. Schaapherder Bart van Ekkendonk onderstreepte zo enerzijds het thema 'De kracht van duurzaam toerisme' en tegelijk vroeg hij aandacht voor zijn eigen plan voor een educatieve boerderij ergens tussen Tilburg en de duinen.

Tilburg e.o.