Volledig scherm
Op de kermis stonden ook weer de botsauto's. © Jan in 't Groen

Kaatsheuvelse kermis weer terug in centrum

KAATSHEUVEL - De Kaatsheuvelse kermis is vrijdag neergestreken op in het centrum. 5 jaar lang stond de kermis op het Prins Mauritsplein in Kaatsheuvel.

Op het Anton Pieckplein staan 22 attracties die naast de bestaande horeca het Kaatsheuvels dorpshart vier dagen moet doen bruisen. Wethouder Kees Grootswagers (Kermis) opende om 15.00 uur de kermis. Dat had nogal wat voeten in aarde omdat een clown de schaar dichtgelijmd had en de wethouder het lint niet doorgeknipt kreeg.

Teleurgesteld
De benedenbewoners van de westwand van het plein uitten eerder al hun teleurstelling over de opstelling van de kermis op sociale media. Zij zijn ontevreden over het feit dat de achterkant van attracties pal voor hun raam staan en dat ze belemmerd worden in hun uitzicht. Volgens de wethouder zal er volgend jaar (beter) gecommuniceerd worden met de bewoners. ,,Hier leren we alleen maar van”.

Volledig scherm
De kermis in Kaatsheuvel werd vrijdag feestelijk geopend door de wethouder. © Jan in 't Groen
Volledig scherm
De benedenbewoners van de westwand van het plein uitten eerder al hun teleurstelling over de opstelling van de kermis op sociale media. © Jan in 't Groen
Volledig scherm
De kermis ging vrijdag van start. © Jan in 't Groen

Tilburg e.o.