Volledig scherm
Politie bij tankstation Haan in Kaatsheuvel na de overval op donderdagavond. © Erik Haverhals/FPMB

Klopjacht bij Efteling op gewapende overvaller met tatoeage op zijn hand

KAATSHEUVEL - Benzinestation Haan aan de Van Heeswijkstraat in Kaatsheuvel is donderdagavond overvallen. Een man bedreigde het personeel met een wapen en vroeg om geld. Hij vluchtte te voet en wordt gezocht in de buurt van de Efteling. 

De overvaller heeft een opvallende tatoeage op zijn hand. Hij draagt een zwarte jas en pet en heeft een plastic tas bij zich. Of daarin een buit zit is nog onbekend. De dader vluchtte te voet in de richting van de Efteling. Daar werd donderdagavond urenlang de buurt uitgekamd. Vooralsnog echter zonder succes. 

De politie heeft een Burgernetmelding uitgedaan, zodat mensen uit de omgeving kunnen uitkijken naar de dader. Wel waarschuwt de politie hem niet zelf te benaderen, omdat hij mogelijk nog gewapend is. Wie de mogelijke verdachte ziet kan 112 bellen. 

De politie deed onder andere buurtonderzoek om te achterhalen of mensen misschien iets gezien hebben. 

Vaker doelwit

Het is zeker niet de eerste keer dat de medewerkers van het pompstation met criminelen te maken krijgen. In 2010 werd dit tankstation twee keer in korte tijd overvallen. Later, in 2016, volgde een inbraak. De verdachten van de inbraak werden destijds snel gepakt. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Tilburg e.o.