Volledig scherm
Artist inoression nieuwe Lidl © J Ointgroen

Lidl Kaatsheuvel tijdelijk naar Sprang-Capelle vanwege nieuwbouw

KAATSHEUVEL - Op 8 april start Adriaans Bouwgroep B.V. uit Helmond met de sloop van de Lidl aan de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel. Vervolgens bouwt het bedrijf een geheel nieuwe supermarkt op dezelfde plek. 

De winkel wijkt tijdens de sloop- en bouwwerkzaamheden uit naar het oude pand van de PLUS in Sprang-Capelle. De winkel in Kaatsheuvel sluit de deuren op 10 april. Het Lidl filiaal in Kaatsheuvel zal gebouwd worden volgens de laatste Lidl standaard en beschikken over een inpandige laad-en losvoorziening en 118 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het ontwerp van de straatgevel past in de historische lintstructuur van het dorp. Zo komt de gevel van het pand waarin het chinees restaurant zat terugkeren in het straatbeeld. In november 2018 zal de winkel worden opgeleverd. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Vechtersbaas (38) doet aangifte tegen Efteling-medewerker na ruzie over parkeerkaart: 'Hij begon met schoppen’

    Vechters­baas (38) doet aangifte tegen Efteling-medewerker na ruzie over parkeer­kaart: 'Hij begon met schoppen’

    KAATSHEUVEL/TILBURG - De 38-jarige man uit Tilburg die dinsdag werd aangehouden na een vechtpartij bij de Efteling, gaat aangifte doen tegen een medewerker van het pretpark. Dat laat zijn advocaat Geoffrey Woodrow weten aan het Brabants Dagblad. Volgens zijn cliënt is niet hij, maar de medewerker met het geweld begonnen. De Efteling en de politie willen zolang het onderzoek loopt niet reageren.

Tilburg e.o.