Volledig scherm
Artist inoression nieuwe Lidl © J Ointgroen

Lidl Kaatsheuvel tijdelijk naar Sprang-Capelle vanwege nieuwbouw

KAATSHEUVEL - Op 8 april start Adriaans Bouwgroep B.V. uit Helmond met de sloop van de Lidl aan de Gasthuisstraat in Kaatsheuvel. Vervolgens bouwt het bedrijf een geheel nieuwe supermarkt op dezelfde plek. 

De winkel wijkt tijdens de sloop- en bouwwerkzaamheden uit naar het oude pand van de PLUS in Sprang-Capelle. De winkel in Kaatsheuvel sluit de deuren op 10 april. Het Lidl filiaal in Kaatsheuvel zal gebouwd worden volgens de laatste Lidl standaard en beschikken over een inpandige laad-en losvoorziening en 118 parkeerplaatsen op eigen terrein. Het ontwerp van de straatgevel past in de historische lintstructuur van het dorp. Zo komt de gevel van het pand waarin het chinees restaurant zat terugkeren in het straatbeeld. In november 2018 zal de winkel worden opgeleverd. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 1.008 bestuurders gecontroleerd bij alcoholcontrole in Gilze en Kaatsheuvel, negen lopen tegen de lamp

    1.008 bestuur­ders gecontro­leerd bij alcoholcon­tro­le in Gilze en Kaatsheu­vel, negen lopen tegen de lamp

    GILZE/KAATSHEUVEL/OOSTEIND - Studenten van politieteam Langstraat hebben vrijdag een grote alcohol- en drugscontrole gehouden op drie locaties in het gebied. In totaal werden 1.008 automobilisten aan de kant gezet. Vijf van hen werden betrapt op het rijden onder invloed van drank of drugs. Eén chauffeur beging een groot aantal overtredingen en moest zijn rijbewijs inleveren. Daarnaast werden nog drie bekeuringen uitgedeeld voor andere vergrijpen.

Tilburg e.o.