Marcel van Burgsteden in het gezinsappartement in de voormalige brandweerkazerne van Kaatsheuvel.
Volledig scherm
PREMIUM
Marcel van Burgsteden in het gezinsappartement in de voormalige brandweerkazerne van Kaatsheuvel. © Ricardo Smit

Logement De Oude Kazerne in Kaatsheuvel gaat als de brandweer

KAATSHEUVEL - Hij gaat als de brandweer. Deze gevleugelde uitspraak past perfect bij Logement De Oude Kazerne. Want het loopt als een trein bij het nieuwe toeristisch verblijf aan het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. 

 1. Eindelijk nieuwe invulling voor brandweerkazerne Kaatsheuvel
  PREMIUM

  Eindelijk nieuwe invulling voor brandweer­ka­zer­ne Kaatsheu­vel

  KAATSHEUVEL - De oude brandweerkazerne aan het Anton Pieckplein is nagenoeg helemaal verhuurd. Op 22 mei nemen ambtenaren van de gemeente Loon op Zand hun intrek in de bovenverdieping, de benedenverdieping wordt grotendeels (vijf van de acht deuren) gehuurd door de Kaatsheuvelse ondernemer Kamiel van Riel (41). De verhuurder van het authentieke pand is bezig met de laatste drie deuren van de kazerne te verhuren. ,,Er zijn meerdere belangstellenden voor horeca''. aldus een woordvoerder van Cornelis Huygens Profero uit Vught.
 2. Kaatsheuvelnaar die vrouw vijf keer stak hoort 36 maanden cel tegen zich eisen
  PREMIUM

  Kaatsheu­vel­naar die vrouw vijf keer stak hoort 36 maanden cel tegen zich eisen

  KAATSHEUVEL/BREDA - ,,Ik heb tijdens mijn huwelijk alles gedaan om het zo goed mogelijk te laten verlopen. Ik heb alles gedaan wat je wilde zodat er geen ruzie zou ontstaan tijdens ons huwelijk.’' En toch ontstond er zo’n ruzie dat Sami G. uit Kaatsheuvel uiteindelijk besloot zijn vrouw, die wilde scheiden, neer te steken. Tegen G. is vrijdag bij de rechtbank in Breda 36 maanden cel geëist, waarvan 6 voorwaardelijk.

Tilburg e.o.