Volledig scherm
PREMIUM
Protesterende recreatieondernemers in gele hesjes bij de begrotingsvergadering. Midden vooraan woordvoerster Mart Emmen van B&B De Giechelaar. © Nico Snels/BD

Loonse coalitie wil alleen bed & breakfast en mini-camping financieel ontzien

KAATSHEUVEL - Gele hesjes op de publieke tribune van de raadzaal in Kaatsheuvel donderdagavond. Loonse recreatieondernemers deden een ultieme poging om hen toch financieel te sparen. 

Ze waren met een flinke groep Recron-leden naar de begrotingsvergadering gekomen om met diverse insprekers hun diepe zorgen nogmaals kenbaar te maken. Ze hadden zelfs een bedrag van vier ton gevonden om in te brengen.  Want verhogen van de toeristenbelasting naar 3 euro per persoon per nacht gaat de plaatselijke verblijfsaccommodaties serieus klandizie en geld kosten. 

  1. Tilburgse lookalike van James Corden zingt met Lamme Frans in carnavalsparodie Carpool Carnaoke
    video

    Tilburgse lookalike van James Corden zingt met Lamme Frans in carnavals­pa­ro­die Carpool Carnaoke

    TILBURG - Dit is dé Brabantse parodie op de populaire tv-serie Carpool Karaoke: Carpool Carnaoke! Vlak voor carnaval rijdt de Tilburger Thomas van Groningen (29), bekend van dj-duo Lanterfantje, met zijn favoriete carnavalszangers om hun hits mee te zingen. Wat het extra bijzonder maakt: de Tilburger lijkt sprekend op de presentator van de Britse Late Night Show met James Corden.

Tilburg e.o.