Foto ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Meesteres Angelina chanteerde 'slaven' met naaktfoto's

BREDA/KAATSHEUVEL - Het hoorde allemaal bij het spel van meesteres Angelina F. (32). Dat ze haar ‘slaven’ onder druk zette met foto's waarop ze naakt in een ‘beschamende’ pose te zien waren. Als ze niet zouden betalen, dan werden de foto's gepubliceerd of naar geliefden gestuurd. Een van haar slachtoffers, een man uit Kaatsheuvel, deed aangifte en zo kwamen er meer slachtoffers aan het licht. 

In totaal vier mannen deden aangifte tegen de 32-jarige verdachte. Ze moest gisteren voor de rechtbank in Breda verschijnen, maar ze was er niet. Haar advocaat Menno Buntsma wel, maar die was niet gemachtigd om namens haar het woord te doen. ,,Ik heb haar nooit meer gezien of gesproken”, liet hij de rechtbank weten. 

  1. Logés Efteling zijn boos om nieuw beleid: ‘Schandalig dat we twee kaartjes voor één dag moeten kopen’
    PREMIUM

    Logés Efteling zijn boos om nieuw beleid: ‘Schandalig dat we twee kaartjes voor één dag moeten kopen’

    KAATSHEUVEL - ,,Schandalig dat we een extra kaartje voor in de avond moeten kopen, dat was niet de afspraak.” Bezoekers van de Efteling die voor de coronacrisis een overnachting hebben geboekt, voelen zich gedupeerd, doordat de openingstijden onverwachts zijn aangepast. Als ze in de maanden juli en augustus ’s avonds naar het park willen, moeten ze opeens een extra kaartje van 25 euro kopen.

Tilburg e.o.