Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Meesteres Angelina chanteerde 'slaven' met naaktfoto's

BREDA/KAATSHEUVEL - Het hoorde allemaal bij het spel van meesteres Angelina F. (32). Dat ze haar ‘slaven’ onder druk zette met foto's waarop ze naakt in een ‘beschamende’ pose te zien waren. Als ze niet zouden betalen, dan werden de foto's gepubliceerd of naar geliefden gestuurd. Een van haar slachtoffers, een man uit Kaatsheuvel, deed aangifte en zo kwamen er meer slachtoffers aan het licht. 

In totaal vier mannen deden aangifte tegen de 32-jarige verdachte. Ze moest gisteren voor de rechtbank in Breda verschijnen, maar ze was er niet. Haar advocaat Menno Buntsma wel, maar die was niet gemachtigd om namens haar het woord te doen. ,,Ik heb haar nooit meer gezien of gesproken”, liet hij de rechtbank weten. 

  1. Verstandelijk gehandicapten vieren carnaval in Loon op Zand een week eerder

    Verstande­lijk gehandicap­ten vieren carnaval in Loon op Zand een week eerder

    LOON OP ZAND - Heel Loon op Zand loopt er keurig netjes bij. Immers, het is zondag. Maar neem een kijkje bij De Wetering, dan zie je daar vreemd volk rondlopen. Een man, verstopt in een krokodillenpak, een vrouw gehuld in kleding die het Koninklijk Huis niet zou misstaan. Hier wordt carnaval gevierd. Kennelijk hebben ze lak aan de agenda, want het zottenfestijn gaat eigenlijk pas komend weekend beginnen.

Tilburg e.o.