Volledig scherm
PREMIUM
Monique Rikkers serveert haar gasten in haar thuisrestaurant. © Beeld Werkt

Monique kookt voor gasten in thuisrestaurant: ‘Nieuwe mensen ontmoeten geeft sjeu aan het leven’

KAATSHEUVEL - Elke laatste vrijdag van de maand tovert Monique Rikkers haar rijtjeshuis om in een thuisrestaurant in Kaatsheuvel. ,,Ik wil vooral mensen met elkaar verbinden.”

Sticky asian snackballetjes en gemarineerde champignons. Gerookte eend met mango chutney en pittige tuinkers. Een frisse salade met zeespaghetti, shiitake en een smakelijke dressing met sesamzaadjes. Daarna een hot pot van urenlang getrokken kippenbouillon, waarin witvis, gamba's, kipfilet, biefstuk, fricandeau en gehaktballetjes garen. Het toetje: huisgemaakte mangosoep met citroen sorbetijs en amandelen. Tot slot: koffie of thee met zoete verwennerij.

Tilburg e.o.