Volledig scherm
PREMIUM
Het oude D1 team van DESK Kaatsheuvel komt nog een keer bijeen om Jurre (13) te herdenken. Jurre overleed tijdens een vakantie in Luxemburg. © BD

Na vijf jaar komt er een herdenkingstoernooi voor verongelukte Jurre (13)

KAATSHEUVEL- Jurre Janssen (13) overleed vijf jaar geleden, maar leeft voort in de harten van de leden van voetbalvereniging DESK.  Op 23 juni organiseert de voetbalclub een herdenkingstoernooi, waarbij de leden van Jurres voetbalteam nog een keer met elkaar spelen. 

 Na vijf jaar is het tijd om als voetbalclub Jurre te herdenken, vindt Marlies Raaijmakers, medeorganisatrice van het jeugdtoernooi. Een week nadat hij overleed tijdens zijn vakantie in Luxemburg werd de jongen ook herdacht op de voetbalclub in Kaatsheuvel.  ,,Twee jaar geleden is het idee ontstaan bij de moeders van Jurres voetbalteam. Wij hebben veel contact met de familie, en besloten het idee aan hen voor te leggen. Zij waren direct erg ontroerd." Eerder een voetbaltoernooi organiseren was nog te vroeg voor de familie.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. 1.008 bestuurders gecontroleerd bij alcoholcontrole in Gilze en Kaatsheuvel, negen lopen tegen de lamp

    1.008 bestuur­ders gecontro­leerd bij alcoholcon­tro­le in Gilze en Kaatsheu­vel, negen lopen tegen de lamp

    GILZE/KAATSHEUVEL/OOSTEIND - Studenten van politieteam Langstraat hebben vrijdag een grote alcohol- en drugscontrole gehouden op drie locaties in het gebied. In totaal werden 1.008 automobilisten aan de kant gezet. Vijf van hen werden betrapt op het rijden onder invloed van drank of drugs. Eén chauffeur beging een groot aantal overtredingen en moest zijn rijbewijs inleveren. Daarnaast werden nog drie bekeuringen uitgedeeld voor andere vergrijpen.

Tilburg e.o.