Een doorkijkje van bovenaf op de ingang van het nieuwe Gezondheidscentrum ROZET in de voormalige Sint Jozefkerk aan het Wilhelminaplantsoen in Kaatsheuvel.
Volledig scherm
PREMIUM
Een doorkijkje van bovenaf op de ingang van het nieuwe Gezondheidscentrum ROZET in de voormalige Sint Jozefkerk aan het Wilhelminaplantsoen in Kaatsheuvel. © Nico Snels/BD

Nieuw leven in Kaatsheuvelse Jozefkerk met Gezondheidscentrum ROZET

KAATSHEUVEL - Onder het monumentale gewelf van de voormalige Jozefkerk in Kaatsheuvel is het nieuwe Gezondheidscentrum ROZET gebouwd. Vanaf maandag kunnen patiënten er terecht.

Hoe treffend toeval soms kan zijn, blijkt als huisarts Coralie de Ruijter trots haar nieuwe praktijk laat zien: ,,Dit is mijn spreekkamer. Het was vroeger de biechtstoel". 

  1. Logés Efteling zijn boos om nieuw beleid: ‘Schandalig dat we twee kaartjes voor één dag moeten kopen’
    PREMIUM

    Logés Efteling zijn boos om nieuw beleid: ‘Schandalig dat we twee kaartjes voor één dag moeten kopen’

    KAATSHEUVEL - ,,Schandalig dat we een extra kaartje voor in de avond moeten kopen, dat was niet de afspraak.” Bezoekers van de Efteling die voor de coronacrisis een overnachting hebben geboekt, voelen zich gedupeerd, doordat de openingstijden onverwachts zijn aangepast. Als ze in de maanden juli en augustus ’s avonds naar het park willen, moeten ze opeens een extra kaartje van 25 euro kopen.

Tilburg e.o.