Volledig scherm
Agatá met alle katjes. © Efteling

Nieuwe musical Efteling in première

KAATSHEUVEL - Al in de foyer maakten bezoekers van de musical ‘De Gelaarse Kat’ kennis met de spelers: jonge katjes verwelkomden hen in onvervalst ‘miauws’ en buigingen. Zondag ging de nieuwe musical in het Eftelingtheater in première.

Er komen heel wat kinderen met snorharen en kattenoortjes voorbij. Een enkeling steekt met cape, hoed en staart zelfs de gelaarsde kat naar de kroon.

Ook tijdens de voorstelling zijn sprookjesfiguren en kinderen geregeld één. Niet alleen omdat de personages regelmatig door de zaal lopen, maar ook vanwege de interactie. Musicalacteur Stanley Burleson beaamt dat: „Het is goed gespeeld voor kinderen. De belangrijke info, die nodig is om de kinderen er bij te houden, is goed gedoseerd.”

Lees een verslag van de première in het Brabants Dagblad van maandag 3 oktober. Volg het laatste nieuws over de Efteling op bd.nl/efteling.

  1. Duurzaamheid centraal op toerismecongres gemeente Loon op Zand

    Duurzaamheid centraal op toerismecongres gemeente Loon op Zand

    KAATSHEUVEL - Een warm welkom kregen de deelnemers aan het Nationaal Leisurecongres van de gemeente Loon op Zand donderdagmorgen. Daarvoor zorgde een kudde van zo'n 150 schapen op het Anton Pieckplein voor Het Klavier. Schaapherder Bart van Ekkendonk onderstreepte zo enerzijds het thema 'De kracht van duurzaam toerisme' en tegelijk vroeg hij aandacht voor zijn eigen plan voor een educatieve boerderij ergens tussen Tilburg en de duinen.

Tilburg e.o.