Zomer 2019: Het grote parkeerterrein met het verharde gedeelte van Het Genieten, dat inmiddels helemaal klaar is. Onder het nog onverharde stuk van De Roestelberg, rechts de Loonse en Drunense duinen.
Volledig scherm
PREMIUM
Zomer 2019: Het grote parkeerterrein met het verharde gedeelte van Het Genieten, dat inmiddels helemaal klaar is. Onder het nog onverharde stuk van De Roestelberg, rechts de Loonse en Drunense duinen. © Airpro Waalwijk

Ondernemer Noud Megens op kosten gejaagd door Loon op Zand: ‘Hoe moet ik dit terug verdienen?’

KAATSHEUVEL - Noud Megens van Het Genieten is helemaal klaar met de gemeente Loon op Zand. Hij betaalt zich blauw aan een verharde parkeerplaats en toeristenbelasting, maar heeft na zes jaar nog geen vergunning voor een kleine uitbreiding. ,,Er wordt met twee maten gemeten.”       

  1. Einde aan langslepende kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro
    PREMIUM

    Einde aan langslepen­de kwestie: claim van 1,7 miljoen aan Loon op Zand wordt schikking van 273.000 euro

    LOON OP ZAND - Het slepende dossier rond het faillissement van Stichting Multifunctionele Centra, de voormalige exploitant van De Werft en De Wetering, is eindelijk tot een eind gekomen. De curator had eerder een claim van 1,7 miljoen euro bij de gemeente Loon op Zand ingediend. Die kwam er niet. Er is een schikking getroffen van 273.000 euro. Daarmee kunnen alle schuldeisers die al jaren op hun geld wachten worden betaald.

Tilburg e.o.