Volledig scherm
Ons Café in Kaatsheuvel © Jan in 't Groen

Ons Café in Kaatsheuvel sluit en wordt restaurant

KAATSHEUVEL - Ons Café in Kaatsheuvel gaat dicht. Het pand aan de Hoofdstraat sluit tijdelijk de deuren voor een grote verbouwing. Exploitant André Ververs wil het café in het Kaatsheuvelse centrum om laten bouwen tot restaurant.

Ververs wacht nog op de vergunning voor de verbouwing. Als die binnen is, wil hij snel aan de slag. Over de exacte formule van het restaurant wordt nog nagedacht. Ververs gaat de zaak zelf waarschijnlijk exploiteren. In Kaatsheuvel zingt al lang het nieuws rond dat er een wokrestaurant in het pand komt. Maar volgens Ververs klopt dat verhaal niet.

  1. Politie waarschuwt voor drugslabs: ‘tikkende tijdbommen midden in woonwijken’

    Politie waarschuwt voor drugslabs: ‘tikkende tijdbommen midden in woonwijken’

    KAATSHEUVEL - De politie Zeeland-West Brabant slaat in EenVandaag alarm over het gevaar van drugslaboratoria in woonwijken. Deze chemische drugslabs staan verdekt opgesteld in bijvoorbeeld garages onder flats en in schuurtjes van rijtjeshuizen en worden gebruikt voor de productie van synthetische drugs als amfetamine en MDMA. En daarmee zijn het volgens de politie ‘levensgevaarlijke tikkende tijdbommen’, midden in woonwijken.

Tilburg e.o.