Volledig scherm
De winnaars op het podium. vanaf links Piet den Hartog, Maikel van der Velden, Marja van Trier, lauran Tooriaans en Hetty van der Wouw. © Jan in 't Groen

Prijzenregen voor vrijwilligers, ondernemers en sporters in Loon op Zand

KAATSHEUVEL - De tweede editie van Loon op Zand Beleeft overtrof die van 2014. Ruim 700 vrijwilligers uit de gemeente genoten van een spetterende bedankavond in het Theater van de Efteling, die hun werd aangeboden door de gemeente Loon op Zand, De Efteling, Rabobank Langstraat en Casade.

Op de avond werd de kunst en cultuurprijs van 2017 uitgereikt. De jury koos voor Marja van Trier en Lauran Toorians uit Loon op Zand voor de promotie van historisch Loon op Zand. Na het optreden van Danserswijk mocht Piet den Hartog van Albert Heijn Kaatsheuvel, de ondernemersprijs 2017 in ontvangst nemen.

Vrijwilliger van het jaar werd Maikel van der Velden uit Loon op Zand. Hij kreeg de prijs voor zijn inzet op allerlei gebied voor het kerk dorp Loon op Zand, en wist daarbij Jeugdpret en de Klussendienst achter zich laten. Minder verrassend was de verkiezing van de sportman/vrouw 2017. Het werd de succesvolle Kaatsheuvelse baanwielrenster Hetty van de Wouw. 

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Tilburg e.o.