Volledig scherm
PREMIUM
Begin december 2018: aanbieden van de handtekeningen aan de gemeenteraad door de Werkgroep ‘Loon naar Tilburg’. © Nico Snels/BD

Tilburg heeft geen plannen om Loon in te lijven, maar de deur staat open

LOON OP ZAND - Dorpelingen uit Loon op Zand die aan de poorten van Tilburg kloppen, zijn van harte welkom. Maar verder dan een gastvrij onthaal wil het stadsbestuur vooralsnog niet gaan. Het naburige kerkdorp inlijven, dat staat thans niet op de politieke agenda. 

Dat blijkt uit het antwoord van het college aan de werkgroep ‘Loon naar Tilburg’.  Ook al voelen ze zich in het stadhuis ‘vereerd’ met de oproep, tot concrete actie zal het niet leiden. 

  1. 1.008 bestuurders gecontroleerd bij alcoholcontrole in Gilze en Kaatsheuvel, negen lopen tegen de lamp

    1.008 bestuur­ders gecontro­leerd bij alcoholcon­tro­le in Gilze en Kaatsheu­vel, negen lopen tegen de lamp

    GILZE/KAATSHEUVEL/OOSTEIND - Studenten van politieteam Langstraat hebben vrijdag een grote alcohol- en drugscontrole gehouden op drie locaties in het gebied. In totaal werden 1.008 automobilisten aan de kant gezet. Vijf van hen werden betrapt op het rijden onder invloed van drank of drugs. Eén chauffeur beging een groot aantal overtredingen en moest zijn rijbewijs inleveren. Daarnaast werden nog drie bekeuringen uitgedeeld voor andere vergrijpen.

Tilburg e.o.