Volledig scherm
De aannemer heeft zijn werkterrein aan de Horst tegenover de Eftelingsestraat. © Nico Snels/BD

Uitleg over nieuwe snelfietsroute door gemeente Loon op Zand

KAATSHEUVEL - Wie het fijne wil weten van de snelfietsroute door de gemeente Loon op Zand moet dinsdagavond 8 januari zeker naar het gemeentehuis gaan. Daar is een speciale inloopbijeenkomst over het nieuwe fietspad. 

Belangstellenden zijn tussen 19.00 en 21.00 uur welkom in Het Klavier in Kaatsheuvel. Ambtenaren en medewerkers van aannemer KWS Infra zijn aanwezig om de plannen toe te lichten. Met de voorbereidingen voor de aanleg van de snelle fietsverbinding is eind vorig jaar al begonnen. In juli moet het zogenoemde middendeel van de F261 tussen Tilburg en Waalwijk klaar zijn.   

Fietstunnel onder Europalaan

Onderdeel van de werkzaamheden is de bouw van een fietstunnel onder de Europalaan bij het Efteling Hotel. De tunnel wordt in de week van maandag 4 tot en met vrijdag 8 februari op zijn plek gehesen. De Europalaan zal dan voor alle verkeer afgesloten zijn. 

  1. Advocaat Moszkowicz wil analyse loopje Waalwijker die met molotovcocktail gegooid zou hebben
    PREMIUM

    Advocaat Moszkowicz wil analyse loopje Waalwijker die met molotov­cock­tail gegooid zou hebben

    BREDA/WAALWIJK/KAATSHEUVEL - Tot ontzetting van de vermeende gedupeerden is de strafzaak tegen een 31-jarige Waalwijker -verdachte van een woningbrand met een molotovcocktail en een hele reeks autobranden in Oosterhout, Waalwijk en Kaatsheuvel - aangehouden. Zijn advocaat Yehudi Moszkowicz wil dat een expert een ‘gang-analyse’ doet, een onderzoek naar de manier waarop de verdachte loopt.

Tilburg e.o.