Brand bij ‘t Galgenwiel.
Volledig scherm
Brand bij ‘t Galgenwiel.

Uitslaande brand verwoest restaurant Waalwijk

WAALWIJK - Een felle brand heeft café restaurant 't Galgenwiel aan de Burgemeester Smeelelaan in Waalwijk volledig in de as gelegd.

De brand brak uit in het begin van de nacht van donderdag op vrijdag. Rond half twee werd de brand opgemerkt door een man die met zijn auto voorbij reed. Hij belde de brandweer. Na ruim een uur blussen was de brand onder controle. Van het restaurant bleef niet veel over.
Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor. Volgens de politie waren er bij het uitbreken van de brand geen personen meer in het pand aanwezig. Het huis van de buren, die er snel met de kinderen uit gevlucht zijn, heeft de brandweer nat gehouden en kunnen besparen.

Grotere kaart weergeven

  1. Radio LOZZZEO in Loon op Zand: ‘Wie corona zegt, krijgt een strafpunt’
    PREMIUM

    Radio LOZZZEO in Loon op Zand: ‘Wie corona zegt, krijgt een strafpunt’

    LOON OP ZAND - Vanuit hun geïmproviseerde studio in jongerencentrum De Kuip zorgt Radio LOZZEO ieder weekend voor gezelligheid in deze moeilijke periode. ,,We proberen het niet de hele dag over corona te laten gaan, het gaat tegenwoordig nergens anders meer over", vertelt medeinitiatiefnemer Remco van Noije. ,,Er is zeker ruimte voor een serieuze toon, maar we proberen de mensen zo veel mogelijk te vermaken en te enthousiasmeren."

Tilburg e.o.