Volledig scherm
De vijf partijen in de gemeente Loon op Zand. © Jan in 't Groen

Verkiezingsdebatten in Kaatsheuvel en Loon op Zand

KAATSHEUVEL/LOON OP ZAND - Zowel in Kaatsheuvel als in Loon op Zand gaan de lijsttrekkers van de vijf politieke partijen met elkaar en met de kiezers in discussie.

Twee keer in de week vóór de stembusgang worden er verkiezingsdebatten gehouden: op woensdagavond 14 maart in Het Klavier in Kaatsheuvel (19.30 uur) en op vrijdag 16 maart in café De Kiosk in Loon op Zand (20.00 uur).

Gerard Bruijniks (GemeenteBelangen), Mieke Broeders en Dana Pollaert (CDA), Frank van Wel (VVD), Bart van Drunen (Voor Loon), Louis Laros en Peter Flohr (Pro3) zullen hun verkiezingsprogramma's toelichten en verdedigen. 

Ouderenorganisaties

Het verkiezingsdebat in Het Klavier is georganiseerd door de gezamenlijke ouderenorganisaties van de KBO in gemeente Loon op Zand. Het programma en de deelnemers vertegenwoordigen een zo breed mogelijk deel van de bevolking. ,,Het gaat dus niet alleen over het seniorenbeleid de komende vier jaar", benadrukt Herman van Gulik. 

Aan de hand van thema's zal worden gedebatteerd, onder leiding van René Peters. Hij is door de vijf partijen ook gevraagd om twee dagen later in De Kiosk als discussieleider op te treden.

bd.nl/kieswijzer

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Nieuwe exploitant Werft en Wetering in Loon op Zand

    Nieuwe exploitant Werft en Wetering in Loon op Zand

    KAATSHEUVEL / LOON OP ZAND - Het bedrijf Heton uit Kerkrade gaat vanaf 6 juli 2019, de exploitatie van de Werft en de Wetering, voor de gemeente Loon op Zand uitvoeren. Heton verzorgt reeds sinds 1996 de exploitatie van de binnensportaccommodaties en multifunctionele gebouwen. Nadat in 2017 de exploitant Stichting Multiculturele Centra (SMC) failliet was gegaan is het beheer in handen van Het Eindhovense Hydra Sport. Bijzonderheden over het contract heeft de gemeente nog niet bekend gemaakt.

Tilburg e.o.