Volledig scherm
De vijf partijen in de gemeente Loon op Zand. © Jan in 't Groen

Verkiezingsdebatten in Kaatsheuvel en Loon op Zand

KAATSHEUVEL/LOON OP ZAND - Zowel in Kaatsheuvel als in Loon op Zand gaan de lijsttrekkers van de vijf politieke partijen met elkaar en met de kiezers in discussie.

Twee keer in de week vóór de stembusgang worden er verkiezingsdebatten gehouden: op woensdagavond 14 maart in Het Klavier in Kaatsheuvel (19.30 uur) en op vrijdag 16 maart in café De Kiosk in Loon op Zand (20.00 uur).

Gerard Bruijniks (GemeenteBelangen), Mieke Broeders en Dana Pollaert (CDA), Frank van Wel (VVD), Bart van Drunen (Voor Loon), Louis Laros en Peter Flohr (Pro3) zullen hun verkiezingsprogramma's toelichten en verdedigen. 

Ouderenorganisaties

Het verkiezingsdebat in Het Klavier is georganiseerd door de gezamenlijke ouderenorganisaties van de KBO in gemeente Loon op Zand. Het programma en de deelnemers vertegenwoordigen een zo breed mogelijk deel van de bevolking. ,,Het gaat dus niet alleen over het seniorenbeleid de komende vier jaar", benadrukt Herman van Gulik. 

Aan de hand van thema's zal worden gedebatteerd, onder leiding van René Peters. Hij is door de vijf partijen ook gevraagd om twee dagen later in De Kiosk als discussieleider op te treden.

bd.nl/kieswijzer

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Tilburg e.o.