Volledig scherm
Aangetroffen namaakkleding in Loon op Zand. © Politie gemeente Loon op Zand

Verkopers neppe merkkleding in Loon op Zand betrapt: kleding en petten in beslag genomen

LOON OP ZAND - In de gemeente Loon op Zand zijn twee verkopers van neppe merkkleding betrapt. Dat meldt de politie op sociale media. De twee vielen maandag door de mand na online onderzoek.

Agenten gingen woensdag samen met medewerkers van de gemeente langs bij de twee aanbieders. In totaal werden 240 stuks namaakkleding in beslag genomen. Donderdag worden de twee gehoord door de recherche. 

Het ging onder meer om petten van het merk Dsquared2.

 1. Wandelexcursie in duinen: ‘75 jaar vrede, maar de bomkraters zijn nog altijd te zien’

  Wandelex­cur­sie in duinen: ‘75 jaar vrede, maar de bomkraters zijn nog altijd te zien’

  KAATSHEUVEL - Het mag dan 75 jaar vrede zijn, in de Loonse en Drunense Duinen is nog altijd veel oorlogsverleden zichtbaar, zegt natuurgids Peter van der Velden. Zondag verzorgt hij, samen met andere andere gidsen van IVN de Langstraat de Waertman, een excursie vanaf de Roestelberg in Kaatsheuvel naar Westloon. ,,Een amateur historicus gaat mee om te vertellen wat er zich in dit gebied zoal heeft afgespeeld.”
 2. Lokale heffingen gaan flink stijgen: bekijk hier wat dat betekent voor jouw gemeente
  kaart

  Lokale heffingen gaan flink stijgen: bekijk hier wat dat betekent voor jouw gemeente

  LOON OP ZAND - Lokale heffingen brengen dit jaar naar verwachting bij een groot deel van de Nederlandse gemeenten meer geld in het laatje. Een groot deel wordt betaald door inwoners zelf, het overige deel komt van bezoekers. Vooral Loon op Zand denkt de schatkist in 2020 flink te spekken ten opzichte van vorig jaar. De opbrengsten stijgen hier met maar liefst 29,8 procent. Dat blijkt uit cijfers van het CBS.

Tilburg e.o.