Vrouw onwel na steek van wesp op haar keel, traumaheli landt op camping in Kaatsheuvel

videoKAATSHEUVEL - Een vrouw is zondagmiddag door een insectensteek in de buurt van haar keel onwel geraakt op een camping aan de Roestelbergseweg in Kaatsheuvel. Door een vermoedelijke allergische reactie kreeg de vrouw last van ademhalingsproblemen. Ze is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. 

 1. Streep door intocht van Sinterklaas in Tilburg: ‘Coronaregels niet te handhaven’
  PREMIUM
  update

  Streep door intocht van Sinter­klaas in Tilburg: ‘Coronare­gels niet te handhaven’

  TILBURG - Er komt dit jaar geen traditionele intocht van Sinterklaas in de Piushaven. Corona zorgt ervoor dat de pakjesboot voor het eerst sinds de Tweede Wereldoorlog niet zal aanmeren in Tilburg. ,,De regels zijn daarvoor momenteel te strikt en niet te handhaven", geeft Fernand Palmen, voorzitter van Het Centraal Sint Nicolaas Comité Tilburg aan. Er wordt wel gewerkt aan een alternatief programma.
 2. Sint komt naar je toe deze winter: Kaatsheuvel pakt het anders aan

  Sint komt naar je toe deze winter: Kaatsheu­vel pakt het anders aan

  KAATSHEUVEL - Geen grootscheepse intocht dwars door het dorp maar kleinschalige intochten op pleinen in wijken. Sinterklaas en Zwarte Piet pakken het dit jaar in Kaatsheuvel heel anders aan. ,,Sinterklaas komt naar je toe deze winter", zegt Wilbert Spapens van de organiserende stichting. De sint zal gedurende de dag zo'n vier á vijf pleinen bezoeken in verschillende wijken. ,,Speciaal voor de Kaatsheuvelse bevolking.”

Tilburg e.o.