Volledig scherm
De gastvrouwen van de VVV voor het nieuwe pand in de Peperstraat.

VVV Kaatsheuvel definitief niet naar Dorpshart

KAATSHEUVEL – Het VVV ziet definitief af van een plaats in het nieuw te bouwen carré in het Dorpshart. Dit maakte voorzitter Hans Waijers vrijdag bekend tijdens de informele opening van de VVV-winkel aan de Peperstraat.

Volgens de voorzitter zou het VVV oorspronkelijk verhuizen van de Peperstraat naar het carré. Waijers: "Toen bleek dat we maar 30 m² ruimte kregen in het carré en nog niet eens op een zichtlocatie zijn we op zoek gegaan naar een winkelruimte."

Die is nu gevonden in de voormalige stomerij aan de Peperstraat. Volgens Waijers heeft het VVV een 3-jarig contract getekend. In de verbouwde stomerij die omgetoverd is toch een mooi compact winkeltje van 60 m² is ook plaats voor Erik van Nieland, de Leisure-manager. Hij is twee dagen per week op het VVV kantoor te bereiken.

Volgens Waijers kunnen klanten nu voortaan ook bij het VVV terecht voor souvenirs van de Efteling. Daarnaast zullen kunstexposities worden gehouden. "Ik kan niet ander zeggen dat het een mooi, fris winkeltje is geworden", aldus een trotse Waijers.

  1. Politie waarschuwt voor drugslabs: ‘tikkende tijdbommen midden in woonwijken’

    Politie waarschuwt voor drugslabs: ‘tikkende tijdbommen midden in woonwijken’

    KAATSHEUVEL - De politie Zeeland-West Brabant slaat in EenVandaag alarm over het gevaar van drugslaboratoria in woonwijken. Deze chemische drugslabs staan verdekt opgesteld in bijvoorbeeld garages onder flats en in schuurtjes van rijtjeshuizen en worden gebruikt voor de productie van synthetische drugs als amfetamine en MDMA. En daarmee zijn het volgens de politie ‘levensgevaarlijke tikkende tijdbommen’, midden in woonwijken.

Tilburg e.o.