Volledig scherm
Lopers worden aangemoedigd door ontbijtende supporters op het Anton Pieckplein in het centrum van Kaatsheuvel. © Organisatie

Wandelaars '80' wacht weer warm onthaal bij ontbijt in Kaatsheuvel

KAATSHEUVEL - Het is inmiddels een mooie traditie, het ‘Super-80-Ontbijt’ in het centrum van Kaatsheuvel. Voor de vijfde keer organiseren lokale ondernemers zondag 9 september dit evenement op het Anton Pieckplein.

Op de laatste doorlooppost van de wandeltocht '80 van de Langstraat' kunnen supporters van lopers en andere belangstellenden tussen 9.00 en 11.30 uur aanschuiven bij een uitgebreid ontbijtbuffet. Aan de tafels is plaats voor maximaal 600 ontbijters.

Ontbijt met muziek

Kaartjes voor de ochtendmaaltijd kosten € 5,- per persoon en zijn vooraf te koop bij onder andere het VVV-kantoor in de Peperstraat. Het feestelijke ontbijt  wordt muzikaal opgeluisterd door DJ013, drumband Prins Maurits en muziekschool De Heraut.

Nog maar 6 km

De wandelaars die op dit punt passeren, hebben dan nog maar zo'n 6 kilometer voor de voeten tot aan de finish op het Raadhuisplein in Waalwijk. Ofwel een uur of iets meer lopen. 

Op de foto

De ondernemers van Centrum Kaatsheuvel willen de lopers een blijk van waardering aanbieden voor hun prestatie. Alle deelnemers mogen in een  'Photobooth' een leuke foto laten maken, die meteen op Facebook wordt geplaatst. Onder deze lopers worden een aantal hele leuke prijzen verloot.

Tilburg e.o.