Volledig scherm
© Thinkstock

Warmte zorgde voor Ziggo-storing in Loon op Zand

* UPDATE 21.19 uur * LOON OP ZAND - Ook het internet gaat kapot van de hitte. Ziggo-abonnees aan de Hoofdmanweg in Loon op Zand zaten al sinds dinsdagavond zonder internetverbinding, televisie en telefoon. Volgens Ziggo was er een eindversterker kapot gegaan, waarschijnlijk door de extreme warmte van de afgelopen dagen. Die is inmiddels gerepareerd.

Achter het kapotte Ziggo-kastje in Loon op Zand zaten 28 getroffen huishoudens.

Ziggo verwachtte donderdagochtend dat de storing voor de middag verholpen zou zijn, maar de problemen konden pas definitief worden verholpen nadat om 19.30 uur een monteur met de kapotte eindversterker aan de slag ging.

  1. Steun voor zangeres Lizzy en voor hiphoppers Boef en de Gelogeerde Aap.

    Steun voor zangeres Lizzy en voor hiphoppers Boef en de Gelogeerde Aap.

    Ook singer-songwriter Lizzy van den Herik uit Kaatsheuvel is een van de acht artiesten die een plaatsje krijgt op het online platform. Zij geeft van kleins af aan concerten voor haar familie. Haar familie en vrienden zijn een inspiratiebron om muziek en clips te maken. Zo zijn gebeurtenissen uit de levens van haar vrienden de kracht achter haar liedjes. Zo schrfeef Lizzy schreef het nummer 'Kites' voor een van haar vriendinnen die haar vader heeft verloren.

Tilburg e.o.