Woning voorlopig onbewoonbaar na keukenbrand in Kaatsheuvel, hond bij kennissen ondergebracht

Video + updateKAATSHEUVEL - Bij een woningbrand aan de Loonsevaert in Kaatsheuvel zijn dinsdagnacht twee personen gewond geraakt. In de keuken was brand ontstaan. De oorzaak is nog onbekend.

De bewoners, twee mannen, konden op tijd het huis verlaten, maar raakten wel gewond. Zij zijn naar het ziekenhuis vervoerd. Een hondje werd op tijd gered. Het dier wordt tijdelijk ondergebracht bij kennissen.

Volledig scherm
Keukenbrand in Kaatsheuvel. © Politie gemeente Loon op Zand

Door de brand liepen de naastgelegen woningen rookschade op.  De politie doet onderzoek naar het incident. Het huis waar de brand woedde is voorlopig onbewoonbaar.

Volledig scherm
Brand in Kaatsheuvel. © FPMB
  1. Nieuwe exploitant Werft en Wetering in Loon op Zand

    Nieuwe exploitant Werft en Wetering in Loon op Zand

    KAATSHEUVEL / LOON OP ZAND - Het bedrijf Heton uit Kerkrade gaat vanaf 6 juli 2019, de exploitatie van de Werft en de Wetering, voor de gemeente Loon op Zand uitvoeren. Heton verzorgt reeds sinds 1996 de exploitatie van de binnensportaccommodaties en multifunctionele gebouwen. Nadat in 2017 de exploitant Stichting Multiculturele Centra (SMC) failliet was gegaan is het beheer in handen van Het Eindhovense Hydra Sport. Bijzonderheden over het contract heeft de gemeente nog niet bekend gemaakt.

Tilburg e.o.