Volledig scherm
Willems ontving bij zijn afscheid de erepenning in zilver. © Jeroen de Jong / BeeldWerkt

Zilveren erepenning Loon op Zand voor Jean Willems

LOON OP ZAND - Jean Willems (64) uit Kaatsheuvel heeft vrijdag de erepenning in zilver van de gemeente Loon op Zand ontvangen. Hij kreeg de onderscheiding tijdens zijn afscheidsreceptie als directeur van het Van Haestrechtcollege.

Willems werkte sinds 1975 op achtereenvolgens het Pius X, Crispijn, Dr. Mollercollege en het huidige Van Haestrechtcollege. In 2002 werd hij benoemd tot directeur van de school en hij is erin geslaagd om het voortgezet onderwijs te behouden en te vernieuwen.

Naast zijn functie als leraar/directeur is Jean Willems op maatschappelijk gebied actief (geweest) voor het opbouwwerk bij De Gildenbond, KGV Kaatsheuvel, Tennisclub Boemerang en de Lions Club Udenhout/Loon op Zand.

  1. Politie waarschuwt voor drugslabs: ‘tikkende tijdbommen midden in woonwijken’

    Politie waarschuwt voor drugslabs: ‘tikkende tijdbommen midden in woonwijken’

    KAATSHEUVEL - De politie Zeeland-West Brabant slaat in EenVandaag alarm over het gevaar van drugslaboratoria in woonwijken. Deze chemische drugslabs staan verdekt opgesteld in bijvoorbeeld garages onder flats en in schuurtjes van rijtjeshuizen en worden gebruikt voor de productie van synthetische drugs als amfetamine en MDMA. En daarmee zijn het volgens de politie ‘levensgevaarlijke tikkende tijdbommen’, midden in woonwijken.

Tilburg e.o.