Volledig scherm
De bestelbus kwam op zijn kant terecht. © Facebook / Politie de Waarden

Bestelbus raakt van de weg en wordt gelanceerd, rijbewijs van bestuurder uit Kerkdriel blijkt verlopen

ZALTBOMMEL – Inzittenden van een bestelbusje hebben woensdagavond veel geluk gehad. De bestuurder van het voertuig, een 37-jarige inwoner van Kerkdriel, raakte rond elf uur van de weg op de A2 bij knooppunt Deil. Niemand raakte daarbij gewond.

De bestuurder raakte volgens de politie door vermoeidheid van de weg. Hij kwam in de berm terecht en werd vervolgens gelanceerd door de vangrail. Het voertuig kwam uiteindelijk op de parallelgelegen invoegstrook, van de A15 naar de A2 richting het zuiden, op zijn kant terecht. Wonder boven wonder raakte niemand gewond.

Het rijbewijs van de bestuurder uit Kerkdriel bleek al sinds 2012 verlopen te zijn. Tegen hem wordt een proces-verbaal opgemaakt. 

  1. Wel provinciale felicitaties voor snel internet in buitengebied Rivierenland, maar geen geld

    Wel provincia­le felicita­ties voor snel internet in buitenge­bied Rivieren­land, maar geen geld

    ARNHEM/ZALTBOMMEL - De provincie Gelderland is blij dat het Regio Rivierenland gelukt is om vanuit Brussel toestemming te krijgen voor de aanleg van een glasvezelnetwerk tot in iedere uithoek van het buitengebied. Gedeputeerde Jan Jacob van Dijk laat weten dat hij Regio Rivierenland inmiddels gefeliciteerd heeft. ,,We zijn blij en we zijn vooral benieuwd naar de vervolgstappen van de regio."

Zaltbommel e.o.