Volledig scherm
Chalet in brand op camping in Maasdriel © Bart Meesters

Chalet op camping in Maasdriel verwoest door brand

MAASDRIEL - Op Camping Maaszicht aan de Maasbandijk in Maasdriel is vrijdagavond een chalet volledig verwoest door brand. Toen het vuur werd opgemerkt was er niemand aanwezig in het huisje.

Het vuur werd rond 23.00 uur gemeld bij de hulpdiensten. De brandweer kwam met twee blusvoertuigen ter plaatse. Ze hebben weten te voorkomen dat het vuur kon overslaan naar een naastgelegen chalet, deze liep echter wel wat schade op.

Hoe het vuur kon ontstaan is onbekend. Het voorval trok veel bekijks van campingbewoner. Deze werden allemaal op afstand gehouden door de politie. 

  1. Ontuchtzaak Alem veel omvangrijker dan gedacht: acht slachtoffers bekend, twintig nog niet achterhaald
    Update

    Ontucht­zaak Alem veel omvangrij­ker dan gedacht: acht slachtof­fers bekend, twintig nog niet achter­haald

    ZUTPHEN/ALEM - In de Alemse ontuchtzaak zijn meer slachtoffers gemaakt dan gedacht. Van vijf kinderen was al bekend dat van hen beelden waren gemaakt, maar dat blijken er nu acht te zijn. Ook staan er op de beelden nog eens twintig kinderen van wie de identiteit nog niet bekend is. Dat bleek donderdagochtend tijdens een pro-formazitting over de zaak voor de rechtbank in Zutphen, waar de 45-jarige verdachte uit Alem aanwezig was.