Volledig scherm
© Bart Meesters

Luidruchtig eerbetoon voor verdronken Levi (14) op Maas bij Well: 'Hij hield enorm van speedboten'

WELL - Op de Maas bij Well is zaterdagmiddag een bijzondere herdenking voor de 14-jarige Levi Thoonen uit Helmond, die zaterdag 27 mei bij een watersportongeluk om het leven kwam. De jongen werd geraakt door een jetski, verdween onder water en werd pas na een lange zoektocht gevonden. 

Initiatiefnemer van het eerbetoon op de Maas is de vader van Levi. Volgens hem hield zijn zoon van luidruchtige speedboten en hij roept via sociale media iedereen die een snelle boot heeft op om tegen 17.00 uur naar het strandje langs de Maas bij Well te komen. 

De bedoeling is dat de aanwezigen, als een soort eerbetoon, een rondje langs het strandje varen. Ook is er muziek en wordt er vuurwerk afgestoken. 

Tekst gaat verder onder de Facebookpost

Overigens is het onderzoek naar het ongeluk nog in volle gang. De jetski werd bestuurd door een 26-jarige man uit de gemeente Zaltbommel. 

Het Openbaar Ministerie heeft onlangs alle foto- en videobeelden die Bart Meesters, fotograaf van het Brabants Dagblad, op de dag van het ongeluk in Well heeft gemaakt, opgeëist. 

ZIE OOK: Well stuurt brandbrief over gevaarlijke situatie op Maas, na dodelijk jetski-ongeluk

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement