Volledig scherm
Stichting PAD houdt activiteiten voor jong en oud. © De Vaste Clique

Nieuwe organisatie voor PAD-weekend in Ammerzoden

AMMERZODEN - Stichting PAD in Ammerzoden bestaat al meer dan tien jaar, maar de organisatie is dit jaar voor het eerst in handen van een nieuw én jong bestuur. Het bestuur bestaat uit zeven mensen van rond de 20-25 jaar, waaronder voorzitter Rick Hoskam. Een beetje wennen is het organiseren nog wel: “We waren het hele weekend door bezig met verbeterpunten.”

Het PAD-weekend bestaat uit verschillende evenementen voor jong en oud. Zo werd er een seniorenmiddag georganiseerd, maar ook een kinderdisco. Er werden dit jaar direct wat veranderingen doorgevoerd, vertelde bestuurslid Louise Dikken. “We hebben keuzes gemaakt zodat we in de toekomst succesvol door kunnen gaan. De horeca verzorgden we bijvoorbeeld zelf. Daarnaast schakelden we een professionele fotograaf in om het PAD-weekend beter op de kaart te zetten.”

Het bestuur ziet nu al enkele verbeterpunten voor 2017. “We kregen veel goede tips van onze bezoekers”, meent Hoskam. “Maar sommige verbeterpunten zijn niet aan ons. Wij zitten vast aan strenge regels en vergunningen. Daardoor moeten we om half 2 stoppen, maar veel jongeren vinden dat te vroeg. Wij hopen daarom dat de mensen de tent volgend jaar iets eerder op de avond weten te vinden. De meeste jongeren komen laat op de avond binnen, waardoor de avond ook laat op gang komt.”

  1. Veel steun voor zwangere vrouw en buren met jonge baby na 'hennepbrand', verdachte zit nog vast

    Veel steun voor zwangere vrouw en buren met jonge baby na 'hennepbrand', verdachte zit nog vast

    VELDDRIEL - De zwangere vrouw die tijdelijk dakloos is na de brand in een complex in Velddriel, krijgt van verschillende kanten hulp aangeboden. Ook haar buren, met een baby van een week oud, krijgen steun. Andere moeders willen hen waar mogelijk graag helpen met nieuwe spulletjes. De eigenaar van het pand, die werd opgepakt na de vondst van twee hennepkwekerijen, blijft ondertussen vast zitten.

Zaltbommel e.o.