Volledig scherm
De auto van de slachtoffers belandde in Hoenzadriel tegen een tuinhek. © Bart Meesters/Meesters Multi Media

Politie houdt verdachte aan van liquidatie Chahid Yakhlaf in Kerkdriel

KERKDRIEL/AMSTERDAM - De politie heeft dinsdag een 22-jarige inwoner van Amsterdam aangehouden in verband met het onderzoek naar de liquidatie van Chahid Yakhlaf op oudejaarsavond in Kerkdriel. Die avond werd Yakhlaf onder vuur genomen met een automatisch wapen op het parkeerterrein van een camping.

Tijdens de uitzending van Opsporing Verzocht op dinsdagavond worden beelden getoond van de liquidatie. Op bewakingsbeelden van de camping is onder andere te zien dat twee mannen op het parkeerterrein bij de toegangspoort van de camping staan te wachten.

Wanneer het slachtoffer aan komt rijden om met zijn auto het terrein te verlaten, worden de inzittenden door beide mannen onder vuur genomen met automatische wapens. Ook worden beelden getoond van voor 31 december, waarop ook twee onbekende mannen te zien zijn.

Yakhlaf overleed kort na het schietincident in het ziekenhuis, nadat bij een woning in Hoenzadriel de hulpdiensten werden ingeschakeld.

BD gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Ontuchtzaak Alem veel omvangrijker dan gedacht: acht slachtoffers bekend, twintig nog niet achterhaald
    Update

    Ontucht­zaak Alem veel omvangrij­ker dan gedacht: acht slachtof­fers bekend, twintig nog niet achter­haald

    ZUTPHEN/ALEM - In de Alemse ontuchtzaak zijn meer slachtoffers gemaakt dan gedacht. Van vijf kinderen was al bekend dat van hen beelden waren gemaakt, maar dat blijken er nu acht te zijn. Ook staan er op de beelden nog eens twintig kinderen van wie de identiteit nog niet bekend is. Dat bleek donderdagochtend tijdens een pro-formazitting over de zaak voor de rechtbank in Zutphen, waar de 45-jarige verdachte uit Alem aanwezig was.