Volledig scherm
© Bart Meesters / Meesters Multi Media

Scooterrijders gewond in Hedel bij vlucht na mogelijke inbraakpoging

* UPDATE 12.00 UUR * HEDEL - Twee jongemannen op een scooter zijn donderdagochtend om half vijf gewond geraakt bij een frontale botsing op de Oude Rijksweg in Hedel.

Een 45-jarige automobilist uit Driebergen kwam uit de richting van Hedel en wilde linksaf slaan richting De Steegen. De scooter kwam vanuit Bruchem en reed er frontaal op. De jongemannen werden met beenletsel met spoed naar ziekenhuizen in Den Bosch en Nijmegen gebracht. De politie ging mee in de ambulance.

Kort voor het ongeval was het inbraakalarm afgegaan bij wegrestaurant De Lucht-West langs de A2, waar een steen door de ruit was gegaan. De politie onderzoekt of de scooterrijders daarmee te maken hebben en of er sprake was van vernieling of poging tot inbraak.

  1. Veel steun voor zwangere vrouw en buren met jonge baby na 'hennepbrand', verdachte zit nog vast

    Veel steun voor zwangere vrouw en buren met jonge baby na 'hennepbrand', verdachte zit nog vast

    VELDDRIEL - De zwangere vrouw die tijdelijk dakloos is na de brand in een complex in Velddriel, krijgt van verschillende kanten hulp aangeboden. Ook haar buren, met een baby van een week oud, krijgen steun. Andere moeders willen hen waar mogelijk graag helpen met nieuwe spulletjes. De eigenaar van het pand, die werd opgepakt na de vondst van twee hennepkwekerijen, blijft ondertussen vast zitten.

Zaltbommel e.o.