Volledig scherm
© Annemiek Steenbekkers/BD

Team Rossum haalt 900 euro op voor keramiekbankje (video)

ROSSUM - Met het uitvoeren van verschillende opdrachten voor en tijdens het tv-programma Zomer in Gelderland heeft Team Rossum vrijdagavond 900 euro opgehaald. Dat geld wordt ingezet bij de aanschaf van een keramiekbankje voor aan de Waal. Vanuit de Stichting Het Manhuisfonds in Rossum wordt dit bedrag verdubbeld.

Het dorp was vrijdag als vijfde van twintig deelnemers deze maand aan de beurt bij Zomer in Gelderland.

Tijdens de live-uitzending van Omroep Gelderland moest het team met behulp van dorpsgenoten een gevecht bij de Romeinse nederzetting Grinnibus nabootsen. Dat werd gadegeslagen door 1.091 mensen die af waren gekomen op het Slotpark. Zuilichem was dinsdag aan de beurt en haalde 760 euro op voor een nieuw zonnezeil boven de zandbak van de basisschool.

Bekijk ook beelden van de actie.

Volledig scherm
© Annemiek Steenbekkers/BD
Volledig scherm
Het dorp was vrijdag als vijfde van twintig deelnemers deze maand aan de beurt bij Zomer in Gelderland. © Annemiek Steenbekkers/BD
Volledig scherm
© Annemiek Steenbekkers/BD
Met het uitvoeren van verschillende opdrachten voor en tijdens het tv-programma Zomer in Gelderland heeft Team Rossum vrijdagavond 900 euro opgehaald. Dat geld wordt ingezet bij de aanschaf van een keramiekbankje voor aan de Waal.

Zaltbommel e.o.