Volledig scherm
De Velddrielers drinken een kop koffie met appeltaart bij de inloop van het social ontmoeting- en servicepunt. © Truus Peters

Velddriel weet nieuwe servicepunt eerste keer al te vinden

Velddriel - Het sociaal ontmoeting- en servicepunt in de pastorie van Velddriel is bij de eerste inloopuurtjes door acht mensen bezocht. 

Bezoekers kunnen het nieuwe servicepunt ervaren en kennis maken met mede-inwoners van Velddriel. Volgens woordvoerder Jan van Kessel kan iedere inwoner van Velddriel een beroep doen op het sociaal ontmoeting- en servicepunt.

Met een lekker kopje koffie met appeltaart werd alle informatie bij de aanwezigen opgeslagen. Onder hen een mevrouw die al 22 jaar woonachtig is in het buitengebied van Velddriel, maar nog nooit kennis heeft gemaakt met verenigingen en het echte dorpsleven. 

  1. Wel provinciale felicitaties voor snel internet in buitengebied Rivierenland, maar geen geld

    Wel provincia­le felicita­ties voor snel internet in buitenge­bied Rivieren­land, maar geen geld

    ARNHEM/ZALTBOMMEL - De provincie Gelderland is blij dat het Regio Rivierenland gelukt is om vanuit Brussel toestemming te krijgen voor de aanleg van een glasvezelnetwerk tot in iedere uithoek van het buitengebied. Gedeputeerde Jan Jacob van Dijk laat weten dat hij Regio Rivierenland inmiddels gefeliciteerd heeft. ,,We zijn blij en we zijn vooral benieuwd naar de vervolgstappen van de regio."

Zaltbommel e.o.