Volledig scherm
De vestigingsplaats van de Biggelaar groep in Velddriel. © Google Maps

Velddrielse Biggelaar Groep mikt met overname op omzet van 100 miljoen

VELDDRIEL -  Wie de grootte van het dorp kent zou een bedrijf met deze omvang  er niet meteen zoeken, maar de Biggelaar Groep uit Velddriel omvat sinds deze week maar liefst 350 werknemers. Het bedrijf dat vooral actief is in de grond-, water- en wegenbouw heeft  de Bunnik Groep uit Nieuwerbrug overgenomen en mikt op een omzet van 100 miljoen euro. 

De Biggelaar Groep telde voor de overname ongeveer 200 werknemers, waarvan er ongeveer 80 werkzaam zijn bij de hoofdvestiging aan de Oude Weistraat in Velddriel. Woensdag ondertekende directeur Hans van den Biggelaar het contract voor de uiteindelijke overname, nadat de bedrijven al vanaf begin vorig jaar intensief contact hadden: ,,Wij zijn verheugd met deze geografische uitbreiding en verwelkomen de nieuwe collega’s bij de Biggelaar Groep. Afgelopen jaar hebben we uitgebreid kennisgemaakt met de medewerkers, hun enthousiasme, expertise en ambities.”  

Randstad

Van den Biggelaar is blij met de uitbreiding: ,,Door de overname realiseren wij een verdere groei van onze onderneming en vergroten wij ons werkterrein in de Randstad." De Bunnik Groep bestaat  met een klein 160 medewerkers uit de BV's  A. Bunnik, Bunnik Materieel  en Bunnik Milieutec die zich richten op infrastructuur, milieutechniek, groenvoorziening en baggeren in Noord- en Zuid-West Nederland. 

De Biggelaar Groep is het moederbedrijf van het landelijke opererende Van den Biggelaar Grond- en waterbouw, BLM Wegenbouw en Stevacon Bouw. 

  1. Wel provinciale felicitaties voor snel internet in buitengebied Rivierenland, maar geen geld

    Wel provincia­le felicita­ties voor snel internet in buitenge­bied Rivieren­land, maar geen geld

    ARNHEM/ZALTBOMMEL - De provincie Gelderland is blij dat het Regio Rivierenland gelukt is om vanuit Brussel toestemming te krijgen voor de aanleg van een glasvezelnetwerk tot in iedere uithoek van het buitengebied. Gedeputeerde Jan Jacob van Dijk laat weten dat hij Regio Rivierenland inmiddels gefeliciteerd heeft. ,,We zijn blij en we zijn vooral benieuwd naar de vervolgstappen van de regio."

Zaltbommel e.o.