Volledig scherm
© Thinkstock

Windows verstoort kerstdienst Well & Ammerzoden

WELL - De kerstdienst van de hervormde gemeente Well & Ammerzoden werd verstoord door een update van Windows. De laptop die werd gebruikt voor de presentaties moest updaten, en dat kon niet worden onderbroken.

De update van het Windows-systeem zou voor aanvang van de dienst klaar zijn. Naarmate de start van de dienst naderde, werd de eindtijd steeds uitgesteld. De kerstdienst begon zonder presentatie. Met name zangteksten zouden via de laptop gepresenteerd worden zodat bezoekers mee konden zingen.

,,Zelfs in een volle kerk bleken bekende liederen hier en daar tot gemurmel te leiden. Zo goed en zo kwaad als het ging hebben we een paar liederen gezongen. Toen we de kerk uitliepen, verscheen de eerste sheet met mededelingen op het scherm", laat de dominee weten op de site van Kerk Well & Ammerzoden.

De predikant trekt lessen uit de gebeurtenis.

  1. Adviesraad: 'Geef meer aandacht aan de kleintjes in Maasdriel zoals Alem en Velddriel'

    Adviesraad: 'Geef meer aandacht aan de kleintjes in Maasdriel zoals Alem en Velddriel'

    KERKDRIEL - De ontmoetingsfunctie, levendigheid en vitaliteit van kleine dorpen in de gemeente Maasdriel loopt terug. En daar moet de gemeente alert op zijn. Die boodschap brachten de leden van de Raad voor Inspiratie en Advies deze week over bij de overhandiging van hun adviesrapport over leefbaarheid aan de wethouders Jan-Hein de Vreede en Anita Sørensen. ,,De kleintjes hebben het gewoon moeilijk.’’

Zaltbommel e.o.