Jack de Vlieger, de fractievoorzitter van de lokale PvdA-fractie, is zaterdagavond dood in zijn huis gevonden.
Volledig scherm
PREMIUM
Jack de Vlieger, de fractievoorzitter van de lokale PvdA-fractie, is zaterdagavond dood in zijn huis gevonden. © Bart Meesters/Meesters Multimedia

22-jarige zoon van omgekomen raadslid De Vlieger vast als verdachte

SINT-MICHIELSGESTEL -  De verdachte die aan is gehouden na de dood van PvdA-raadslid Jack de Vlieger is diens 22-jarige zoon. De verdachte wordt vandaag gehoord. Hij zit in beperkingen, wat betekent dat hij geen contact mag hebben met de buitenwereld.

 1. Dode man in huis Sint-Michielsgestel is PvdA-fractievoorzitter Jack de Vlieger, politie houdt verdachte aan
  Play
  VIDEO | UPDATE

  Dode man in huis Sint-Michiels­ges­tel is Pv­dA-fractie­voor­zit­ter Jack de Vlieger, politie houdt verdachte aan

  SINT-MICHIELSGESTEL - De dode man die zaterdagavond werd gevonden in een huis aan Regent Smitsstraat in Sint-Michielsgestel is Jack de Vlieger (64), de fractievoorzitter van de lokale PvdA-fractie. Dat bevestigen bronnen aan deze krant. De politie gaat uit van een misdrijf en heeft een verdachte aangehouden, maar zijn rol in de zaak is nog onbekend.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.